THURSDAY 5 JUNE

7pm The 2025 **Variety Gala** HM 120 mins

FRIDAY 6 JUNE

7pm **Tired Ass Showgirls** ST 60 mins

7pm Clare Bowditch's **Random Creative**

Adventure BR 60 mins

7.30pm **Davina and** the Vagabonds DP 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

10.15pm Victoria Falconer - The Parlour BR 90 mins

SATURDAY 7 JUNE

2pm 25 Years in Conversation AS 60 mins

3pm Clare Bowditch's **Random Creative** Adventure

BR 60 mins 5.30pm

Tired Ass Showgirls ST 60 mins

7pm

Clare Bowditch's Random Creative Adventure BR 60 mins

7.30pm **Jacob Collier** HM 120 mins

7.30pm **Davina** and the Vagabonds DP 60 mins

8.45pm Rizo - Home ST 75 mins 9.30pm

Dr Trevor Jones - Piano Man QB until late 10.15pm

Victoria Falconer - The Parlour BR 90 mins

SUNDAY 8 JUNE

2pm Sonya and Jules **Live in Cabaret** BR 90 mins

2pm Cabaret **Life Drawing** AS 60 mins

4pm Carlotta: The Party's Over

DP 60 mins

5pm **Dr Trevor Jones -Show Tunes Trevia** AS 90 mins

5.15pm Rizo - Home ST 75 mins

7.30pm **Jacob Collier** HM 120 mins 7.30pm Michelle Brasier - Average Bear

DP 60 mins 8pm **Marry Your Friends**

BR 90 mins 8.45pm Rizo - Home ST 75 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

Venues

Artspace AS **Banquet Room** BR **Dunstan Playhouse** DP Her Majesty's Theatre HM QB **Quartet Bar** Space Theatre ST

Event

FREE

WEEK 2

ADELAIDE 5-21 JUNE 2025

12 JUNE 6pm

THURSDAY

Mitch Tambo ST 60 Mins

6.30pm PRIMETIME BR 70 Mins

6.30pm **Dr Trevor Jones -**

Show Tunes Trevia AS 90 mins 7.30pm

An Evening with Vika & Linda DP 60 mins

9pm

Demi Adejuviabe Is Going To Do One (1) Backflip ST 60 mins 9pm

The Burton

Brothers - 1925 BR 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

13 JUNE 6pm **Demi Adejuyigbe**

FRIDAY

Is Going To Do One (1) Backflip ST 60 mins

Unapologetically

7pm

Judith Owen BR 60 mins 7.30pm

Bernadette Robinson - DIVAS

HM 105 mins 7.30pm An Evening with

9pm **Mitch Tambo** ST 60 Mins

Vika & Linda

DP 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man

QB until late

BR 90 mins

AS

BR

10.15pm Gillian Cosgriff - There Is Nothing Like A Game!

14 JUNE 2pm

SATURDAY

25 Years in Conversation

AS 60 mins

6pm **Joanne Hartstone**

- The Smart Girl's Guide to **Breaking Up** ST 60 mins

7pm Unapologetically **Judith Owen** BR 60 mins

7.30pm **Jessica Mauboy**

- The Story of Me HM 90 mins 7.30pm **Bobby Fox** -

Mr. Entertainment DP 60 mins 9pm **Bullet Heart Club**

- Sugar ST 70 mins 9.30pm **Dr Trevor Jones**

QB until late 10.15pm **Gillian Cosgriff** - There Is Nothing

Like A Game!

BR 90 mins

- Piano Man

FESTIVAL CENTRE'S

1pm **LGBTIQ+ Elders**

SUNDAY

15 JUNE

Dance Club AS 90 mins 3pm

Between the Covers BR 60 mins

3.30pm **Bobby Fox** -Mr. Entertainment DP 60 mins

6pm **Joanne Hartstone** - The Smart Girls' Guide to **Breaking Up** ST 60 mins

7.30pm Frankie McNair - Tabitha Booth BR 60 mins

9pm

Bullet Heart Club - Sugar ST 70 mins 9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man

QB until late

Artspace Banquet Room

Venues

Dunstan Playhouse DP Her Majesty's Theatre HMQB **Quartet Bar** Space Theatre ST

WEEK 3

FREE

Event

SATURDAY

2pm

6pm **Natalie Abbott** Bad Hand

18 JUNE

BR 60 mins

ST 75mins

WEDNESDAY

8pm La Clique

Venues

Quartet Bar

Space Theatre

Her Majesty's Theatre

Bad Hand BR 60 mins

8pm

8.30pm

6pm **Natalie Abbott**

THURSDAY

19 JUNE

La Clique ST 75 mins

La Clique ST 75 mins 7pm

6pm

ADELAIDE

FRIDAY

20 JUNE

Stage Auditioning for Musicals BR 60 mins

9pm

7.30pm **David Campbell** -Good Lovin' & More HM 90 mins

Michelle Brasier's

Comedians On

La Clique ST 75 mins 9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man

10.15pm **25th Birthday Party** BR 90 mins

QB until late

21 JUNE

2pm **Class of Cabaret** DP 70 mins

25 Years in

AS 60 mins

Conversation

5pm **Class of Cabaret** DP 70 mins 6pm

La Clique

ST 75 mins

7pm Michelle Brasier's **Comedians On Stage Auditioning**

BR 60 mins 7.30 pm Reuben Kaye -

for Musicals

enGORGEd XXL HM 90 mins 8pm **Festival Statesmen**

Chorus -A Cappella **Time Warp** DP 60 mins

9pm La Clique ST 75 mins 9.30pm **Dr Trevor Jones**

- Piano Man QB until late 10.15pm 25th Birthday Party

BR 90 mins

See La Clique until 28 June

QB until late

Stevie Wonder's BR 60 mins

7pm Trio

DP 60 mins

Rai Thistlethwayte - Reimagining

'Innervisions' 9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man

Artspace AS **Banquet Room** BR **Dunstan Playhouse** DP

HM

QB

ST

FREE

The state of the s

Event