WEEK

ADELAIDE FESTIVAL CENTRE

ADELAIDE C FESTIVAL 5 - 2 1 | U N E 2 O 2 5

THURSDAY 5 JUNE

7pm The 2025 Variety Gala HM 120 mins

FRIDAY 6 JUNE

7pm **Tired Ass Showgirls** ST 60 mins

7pm **Clare Bowditch's Random Creative** Adventure BR 60 mins

7.30pm **Davina and** the Vagabonds DP 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** – Piano Man **QB** until late

10.15pm Victoria Falconer - The Parlour BR 90 mins

SATURDAY 7 JUNE

2pm **25 Years in** Conversation AS 60 mins

3pm **Clare Bowditch's Random Creative** Adventure BR 60 mins

5.30pm **Tired Ass** Showgirls ST 60 mins

7pm **Clare Bowditch's Random Creative** Adventure BR 60 mins

7.30pm **Jacob Collier** HM 120 mins

7.30pm **Davina and** the Vagabonds DP 60 mins

8.45pm **Rizo – Home** ST 75 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man **QB** until late

10.15pm **Victoria Falconer**

SUNDAY 8 JUNE

2pm Sonya and Jules **Live in Cabaret** BR 90 mins

2pm Cabaret Life Drawing AS 60 mins

4pm **Carlotta:** The Party's Over DP 60 mins

5pm Dr Trevor Jones -**Show Tunes Trevia** AS 90 mins

5.15pm **Rizo – Home** ST 75 mins

7.30pm **Jacob Collier** HM 120 mins

7.30pm **Michelle Brasier** - Average Bear DP 60 mins

8pm **Marry Your Friends** BR 90 mins

8.45pm **Rizo - Home** ST 75 mins

9.30pm

Dr Trevor Jones - The Parlour - Piano Man BR 90 mins QB until late Venues Artspace AS **Banquet Room** BR **Dunstan Playhouse** DP Her Majesty's Theatre HM FREE QB Quartet Bar **Event** Space Theatre ST

WEEK 2

THURSDAY **12 JUNE**

6pm **Mitch Tambo** ST 60 Mins

6.30pm PRIMETIME **BR 70 Mins**

6.30pm Dr Trevor Jones -**Show Tunes Trevia** AS 90 mins

7.30pm An Evening with Vika & Linda DP 60 mins

9pm **Demi Adejuyigbe** Is Going To Do One (1) Backflip ST 60 mins

FRIDAY **13 JUNE**

6pm Demi Adejuyigbe Is Going To Do One (1) Backflip ST 60 mins

7pm Unapologetically **Judith Owen** BR 60 mins

7.30pm Bernadette **Robinson – DIVAS** HM 105 mins

7.30pm An Evening with Vika & Linda DP 60 mins

9pm **Mitch Tambo**

SATURDAY 14 JUNE

A

ADELAIDE

2pm 25 Years in Conversation AS 60 mins

6pm **Joanne Hartstone** - The Smart Girl's Guide to **Breaking Up** ST 60 mins

7pm Unapologetically **Judith Owen** BR 60 mins

7.30pm **Jessica Mauboy** - The Story of Me HM 90 mins

7.30pm

SUNDAY 15 JUNE

FESTIVAL

FESTIVAL CENTRE'S

5 - 2 1 (JUNE 2 0 2 5

1pm **LGBTIQ+ Elders Dance Club** AS 90 mins

3pm Between

the Covers BR 60 mins

3.30pm

Bobby Fox – Mr. Entertainment DP 60 mins

6pm

Joanne Hartstone - The Smart **Girls' Guide to Breaking Up** ST 60 mins

7.30pm

9pm

The Burton Brothers - 1925 BR 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

ST 60 Mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** – Piano Man QB until late

10.15pm **Gillian Cosgriff** - There Is Nothing Like A Game! BR 90 mins

Bobby Fox – Mr. Entertainment DP 60 mins

9pm **Bullet Heart Club** - Sugar ST 70 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

10.15pm **Gillian Cosgriff** - There Is Nothing Like A Game! **BR 90 mins**

Frankie McNair - Tabitha Booth BR 60 mins

9pm **Bullet Heart Club** - Sugar ST 70 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

Venues

Artspace	AS
Banquet Room	BR
Dunstan Playhouse	DP
Her Majesty's Theatre	ΗN
Quartet Bar	QB
Space Theatre	ST

FREE **Event**

WEEK 3

WEDNESDAY 18 JUNE

6pm **Natalie Abbott** - Bad Hand BR 60 mins

THURSDAY **19 JUNE**

6pm **Natalie Abbott** - Bad Hand BR 60 mins

FRIDAY 20 JUNE

ADELAIDE

6pm La Clique ST 75 mins

7pm

SATURDAY **21 JUNE**

2025

5 - 2 1 I U N E

FESTIVAL

2pm **25 Years in** Conversation AS 60 mins

8pm La Clique ST 75mins

7pm Trio DP 60 mins

8pm La Clique ST 75 mins

8.30pm **Rai Thistlethwayte** - Reimagining **Stevie Wonder's** 'Innervisions' BR 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** – Piano Man QB until late

Michelle Brasier's Comedians On Stage Auditioning for Musicals BR 60 mins

7.30pm **David Campbell – Good Lovin' & More** HM 90 mins

9pm La Clique ST 75 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

10.15pm **25th Birthday Party** BR 90 mins

Venues

Artspace	AS
Banquet Room	BR
Dunstan Playhouse	DP
Her Majesty's Theatre	HM
Quartet Bar	QB
Space Theatre	ST

FREE Event

2pm **Class of Cabaret** DP 70 mins

5pm **Class of Cabaret** DP 70 mins

6pm La Clique ST 75 mins

7pm **Michelle Brasier's Comedians On Stage Auditioning** for Musicals BR 60 mins

7.30 pm Reuben Kaye enGORGEd XXL HM 90 mins

8pm **Festival Statesmen** Chorus -A Cappella **Time Warp** DP 60 mins

9pm La Clique ST 75 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man QB until late

10.15pm **25th Birthday Party** BR 90 mins

> See La Clique until 27 June